Framil

Čím méně má člověk peněz, tím více má potíží. Protože má každý z nás své nezbytné se životem související potřeby, jež se jinak než za peníze uspokojit nedají.

Urychlení procesů výroby

Máte firmu, která sériově vyrábí určitý výrobek. Denně jich vaše stroje vyrobí tisíce, ale máte problém s kontrolou výrobků? Aby stihlo kontrolní oddělení všechny výrobky zkontrolovat, musíte zaměstnávat spoustu lidí, a navíc lidé dělají chyby, každý se někdy splete, ale vás to poté stojí další peníze za reklamace a opravy. Co s tím? No přece najít si firmu, která vyrábí jednoúčelové stroje a poslat jim poptávku na poloautomatický nebo automatický stroj, v podstatě robota, který si sám výrobek vezme ze zásobníku, přeměří potřebné rozměry, které výrobek musí splňovat a vyhodnotí, zda půjde výrobek do expedice nebo jestli je to zmetek, a v tom případě výrobek vyřadí z procesu výroby. Neomylný stroj, který bude specificky navržený přesně dle vašich potřeb a představ, a proto to bude jednoúčelový stroj. Stroj, který nahradí spoustu lidí, které nemusíte vyhodit, ale mohou přejít na jiná pracoviště a zvýšit např. objem výroby.

automatizace

Vývoj jednoúčelových strojů zaměstnává konstruktéry všech strojních oborů. Konstruktér bude spolupracovat s programátorem, ale celá konstrukce a specifikace stroje bude na něm. Programátor je vytvoří program a zadá hodnoty. Do týmu bude patřit i elektrikář a možná i specialista na hydrauliku. Bude záležet na tom, co všechno váš jednoúčelový stroj bude muset umět, co vše si od jeho práce slibujete. Komunikace mezi vámi a firmou, která vám stroj bude navrhovat je velmi důležitá, protože konstruktér jistě už nějaký stroj navrhnul a zprovoznil, ale ten váš bude prototyp, jako je každý nový jednoúčelový stroj.

automatizace

Výroba jednoúčelových strojů Imtts je těžký strojírenský obor, protože každý zákazník má zcela jiné požadavky. Může jít o výrobní stroje, ale i plně automatizované roboty na kontrolu výrobků. Může to být stroj do potravinářského průmyslu stejně tak jako stroj na výrobu hliníkových profilů. Zákazník si skutečně může přát cokoliv a konstruktér mu to musí umět nabídnout.